Tillbehör

Luckor

I vårt sortiment av köksluckor och tillbehör finns någonting för alla – oavsett om du tilltalas av det hypermoderna, strikta och minimalistiska eller är något av en romantiker som alltid drömt om ett lantligt kök med pärlspont som ledmotiv.

Vitrinluckor

Vitrinluckor finns i ett flertal utföranden, allt ifrån spröjsade modeller eller helt glas, till de nyare ”Line” och ”Circle”. Vitrinluckor lättar upp köket och skapar ett snyggt blickfång. Du väljer glas (klart, frostat, etc) helt efter personlig smak och behov. Våra handtag och övriga tillbehör blir pricken över i:et.

Plus-luckor

Med plusluckorna får du två speglar på väggskåpluckorna, vilket förstärker det äldre utseendet och ger en skön karaktär och stil. Detta alternativ gör sig allra bäst på lite högre väggskåp. Komplettera dina nya köksluckor med vårt breda sortiment av tillbehör.

Tillbehör: Handtag and Knoppar

Vare sig du väljer att göra ett helt nytt kök eller en enklare köksrenovering finns tillbehör och detaljer som ökar funktionaliteten och skapa det ”lilla extra” för just ditt kök. Vi säljer ett stort urval av tillbehör – allt ifrån bänkskivor och diskhoar till knoppar och skåpsinredning. Handtagen och knopparna är den sista lilla detaljen i ett kök, men nog så viktig. Beslagen har stor påverkan på stilen på ditt kök men påverkar även det praktiska arbetet.

Det man bör tänka på när man ska välja beslag är att handtagen och knopparna ska vara sköna att hålla i. De ska vara lätta att använda och passa den inredningsstil du väljer till ditt nya kök. Du kan gärna blanda knoppar och skålar eller knoppar och handtag i ett kök. Tänk bara på att färg och yta med fördel ska vara densamma, för att uppnå ett enhetligt och snyggt resultat. Vi har ett stort urval av handtag i olika modeller och material i vårt sortiment av tillbehör.

Tillbehör: Bänkskivor

Laminat

Väljer du en bänkskiva i laminat får du en underhållsfri och hållbar yta. Vi erbjuder en stor variation av snygga och prisvärda alternativ.

Trä

Med en bänkskiva i trä får du ett vackert och levande material. Vi levererar ett flertal olika träslag, alla behandlade med hårdvaxolja eller vanlig träolja.

Sten

Våra stenskivor är ett annat populärt material för dig som vill satsa lite extra. I den här kategorin med naturmaterial dominerar granit.

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK