Nya köksluckor

Nya köksluckor och en efterlängtad uppfräschning av köket?
Funderar du på att behålla de flesta köksstommarna men byta köksluckor, kökslådor, handtag och skåpinredning?
1KÖK erbjuder moderna och flexibla lösningar. Självklart måttanpassar vi allt utan extra kostnad.
Möjligheterna är oändliga!

Vi vill hjälpa dig undvika ett utdraget renoveringsprojekt. När vi planerat färdigt ditt nya kök utförs hela monteringen på 1 dag! Boka ett gratis hembesök så börjar vi tillsammans bygga ert nya kök!

Kontakta Oss
  • ram_plus_kryss

Genomförda projekt

Kvalitetsgaranti

1 KÖK är en del av NordDesign-kedjan, som framgångsrikt har försett Skandinavier med nya kök sen 1980. De levererar idag flera hundra kök i månaden och all deras produktion har 5 års garanti.

1KÖK använder sig enbart av väletablerade och beprövade köksleverantörer: gångjärn och lådor är av märket BLUM och nya köksluckor och skåpstommar närproduceras i Falkenberg. Vi är stolta att kunna erbjuda miljösmart lösningar till våra kunder.

Som ägare, säljare och projektledare är jag, Anders Henningsson, med dig som kund genom hela processen. Jag involverar noga utvalda hantverkare som jag jobbat med under många år. Vår huvudmontör har monterat NordDesigns kök i 12 år och är erkänt skicklig och effektiv.

1 halvt nytt Kök. På bara en 1 DAG!

  • Vi pratar igenom era önskemål över en rykande het kopp kaffe. Jag tar med mig prov på köksluckor, handtag och bänkskivor till hembesöket.
  • När vi planerat färdigt ert nya kök, räknar jag ut en exakt totalkostnad.
  • På fabriken tillverkas måttanpassade skåpstommar, köksluckor och lådor – helt efter era önskemål.
  • I god tid före leverans, bokar vi in lämplig tid för montering.

  • Hela jobbet genomförs på bara 1 dag!
0
Renoverade kök
0
Arbetstimmar
0
Koppar kaffe
3 processen

HEMBESÖK

Över en varm kopp kaffe går vi igenom alla era tankar och önskemål. Jag tar med mig provluckor, handtag och bänkskivor och när ni är klara över design och material räknar jag ut ett exakt totalpris.

PRODUKTION

Vår fabrik tillverkar måttanpassade stommar, fronter och inredning, helt efter era önskemål och allt övrigt material plockas hem och förbereds inför monteringen. Jag tar i god tid före leverans kontakt med er och bokar in tidpunkt för montering.

MONTERING

Våra erfarna hantverkare färdigställer köket på inbokat datum. Är det ett mindre jobb slutförs det på 1 dag och det gäller det ett komplett kök genomförs hela jobbet inom ramen av 1 vecka.

KONTAKTA OSS

När du beställer kök av oss på 1KÖK betalar du hela kökets kostnad när allt är färdigt och monterat. Du väljer mellan faktura eller delbetalning via Wasa kredit. Om du delbetalar med Wasa kredit väljer du: (1) hur mycket du vill betala per månad, (2) hur lång tid du vill dela upp din betalning på och (3) när du vill göra slutbetalningen. (www.wasakredit.se)

WASA kredit