Trendiga Kök

Vill du ha en en modern design på ditt kök, med släta köksluckor?  Då är den här serien helt rätt för dig! Välj längre handtag eller grepplister och gärna breda lådor för att förstärka stilen ytterligare. Hel- eller halvblankt utförande är en ren smaksak och slutresultatet ger ett avskalat och symmetriskt intryck.

“1KÖK är lättillgängliga, lösningsfokuserade och kreativa. De tog verkligen ansvar för hela processen, från det att vi satt hemma vid köksbordet och ritade upp planlösningen tillsammans med dem, till att de sista pusselbitarna var på plats i ett både vackert och funktionellt kök. De håller vad de lovar!”

Simon & Elin

Klassiska Kök

Ibland är lagom bäst – med ett klassiskt utförande får du ett kök som inte är renodlat lantligt eller trendigt i stil. Form och format är en fråga om tycke och smak och du väljer mellan vitt och träfärgat. Köksluckorna kan ha spegel eller varför inte vara släta med fasade kanter. Allt är möjligt!

“Vi valde att köpa kök från 1KÖK och det har vi varit jättenöjda med. Vi har fått ett proffsigt bemötande från planering till färdig produkt. Supertrevlig säljare och hantverkare. Vi rekommenderar verkligen 1KÖK som din köksleverantör!”
.

Johan & Emelie i Ulricehamn

Lantliga Kök

Den här serien ger ditt nya kök en ombonad stil med ram-lucka eller pärlspont. Välj med fördel till vitrinluckor, skålhandtag till lådorna och knoppar till köksluckorna. Färgvalet är givetvis ditt, men tilltalas du av den lantliga stilen, rekommenderar vi grå, antikvit eller en mild grå-grön nyans.

“Som fastighetsägare har jag återkommande anlitat 1KÖK vid renovering av kök i lägenheter. Med måttbeställda och moderna luckor, lådor, handtag och gångjärn blir köken som nya! Det är betydligt smidigare och mindre kostsamt än att byta allt – att servicen dessutom är mycket god och leverans sker på utsatt tid gör konceptet ännu bättre!”

Therese

Miljösmarta kök

Utöver hög kvalitet och effektiva processer är vi på 1KÖK även stolta över att kunna leverera miljösmarta kök. Merparten av våra produkter är närproducerade, vilket leder till korta transporter och svenska miljökrav på tillverkningen. Våra skåpsstommar paketeras i flat-pack för att minska transportutrymmet och med andra ord det ekologiska avtrycket. Om du behåller dina nuvarande stommar bidrar du själv aktivt till en bättre miljö. Dessutom tar vi på 1KÖK ansvar för att produktionsöverskottet återvinns. Beställ ett miljösmart kök från oss idag!
0
Renoverade kök
0
Arbetstimmar
0
Koppar kaffe
Stora lådor i stället för köksluckor är det bästa som hänt branschen på flera decennier.
Anders Henningsson
Genom åren har jag insett vikten av att sitta ner och dricka en kopp kaffe med kunden.
Anders Henningsson
Kunderna ger mej ett stort förtroende som det är viktigt att leva upp till.
Anders Henningsson
När verkligheten överträffar kundens förväntningar är jag nöjd.
Anders Henningsson
Jag gillar att hjälpa mina kunder att hitta lösningar och förverkliga sitt drömkök.
Anders Henningsson