Helt Nytt Kök

1 KÖK levererar ett helt nytt kök! Köksluckor, skåpinredning, montering, el, VVS, kakel, målning, golv, ja, ALLT är inkluderat! Måttanpassning ingår och jag, Anders Henningsson, är med er genom hela processen – från första kontakten till ert helt nya köket är färdigt att använda.

För mig är kvalitet, tillgänglighet och noggrannhet ett absolut måste! Och om ni känner er osäkra på design och material, presenterar jag gärna snygga och moderna lösningar. Besluten blir då färre för er och ni får dra nytta av min erfarenhet och kunnande.

När ni beslutat er för design och material, fabrikstillverkas varje enhet och ett helt nytt kök monteras på  1 vecka! Boka ett gratis hembesök så börjar vi tillsammans bygga ert drömkök!

Kontakta Oss

Före/Efter

Helt Nytt Kök

Slutförda projekt

Kvalitetsgaranti

Vår leverantör, NordDesign, har försett sina kunder med helt nya kök i över 30 år. De levererar idag 100 kök i veckan och all deras produktion har 5 års garanti.

1KÖK använder sig enbart av etablerade och beprövade leverantörer: gångjärn och lådor är av märket BLUM och nya köksluckor och skåpstommar närproduceras i Falkenberg. Vi är stolta att kunna erbjuda miljösmart lösningar till våra kunder.

Som ägare, säljare och projektledare är jag, Anders Henningsson, med kunden genom hela processen. Jag involverar noga utvalda hantverkare som jag jobbat med under många år. Vår huvudmontör har monterat NordDesigns kök i 10 år och är erkänt skicklig och effektiv.

1 helt nytt kök- På bara en 1 vecka!

  • Vi pratar igenom era önskemål över en rykande het kopp kaffe. Jag tar med mig prov på skåpluckor, handtag och bänkskivor till hembesöket.
  • När vi planerat färdigt ert helt nya kök, räknar jag ut en exakt totalkostnad.
  • På fabriken tillverkas måttanpassade skåpstommar, köksluckor och lådor – helt efter era önskemål.
  • I god tid före leverans, bokar vi in lämplig tid för montering.

  • Ett helt nytt kök – stommar, fronter, inredning, el, VVS och plattsättning – monteras på 1 vecka.
0
Renoverade kök
0
Arbetstimmar
0
Koppar kaffe
Helt Nytt Kök

HEMBESÖK

Över en varm kopp kaffe går vi igenom alla era tankar och önskemål. Jag tar med mig provluckor, handtag och bänkskivor och när ni är klara över design och material räknar jag ut ett exakt totalpris.

 

PRODUKTION

Vår fabrik tillverkar måttanpassade stommar, fronter och inredning, helt efter era önskemål och allt övrigt material plockas hem och förbereds inför monteringen. Jag tar i god tid före leverans kontakt med er och bokar in tidpunkt för montering.

MONTERING

Våra erfarna hantverkare färdigställer köket på inbokat datum. Är det ett mindre jobb slutförs det på 1 dag och det gäller det ett komplett kök genomförs hela jobbet inom ramen av 1 vecka.

KONTAKTA OSS

När du beställer kök av oss på 1KÖK betalar du hela kökets kostnad när allt är färdigt och monterat. Du väljer mellan faktura eller delbetalning via Wasa kredit. Om du delbetalar med Wasa kredit väljer du: (1) hur mycket du vill betala per månad, (2) hur lång tid du vill dela upp din betalning på och (3) när du vill göra slutbetalningen. (www.wasakredit.se)